Rólunk

Kérjük bízza ránk a nehezét, mi pedig a legnehezebb terepeken is kiszámítható pontossággal elvégezzük Önnek az általunk vállalt feladatot!

Alapásás

Az alapok, sávalapok, kerítésalapok kiásását a terepnek megfelelő gépekkel és gazdaságos kanálválasztás végezzük. Minden esetben előzetes szemle alapján határozzuk meg, hogy melyik gép alkalmas az aktuális munka elvégzésére. A földmunka precíz kivitelezését tapasztalt gépkezelőink mérőműszerrel segítik.
Gépeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való sávalap ásásra is, akár pincefal mellett, akár közvetlenül másik épület mellett.
Fontos szempontunk a gyors és pontos munkavégzés, a megrendelő kívánságainak figyelembevételével.

ÁROKÁSÁS, KÖZMŰÁROK KIEMELÉS

Árokásás, illetve csatornázás munkafolyamatát a terepviszonyok adottságainak megfelelően végezzük el.
A gyors kivitelezés érdekében tapasztalt gépkezelőink műszeres mérőeszközzel segítik a munkafolyamatokat. Az árokásásnál, csatornakiszedésnél, és a közműárok kiásásánál is elsődleges szempont a precíz, és gyors kivitelezés a megrendelő elvárása, és kívánsága szerint.

Csatornázási, közműépítési munkák

Az egyik legfontosabb követelmény a már meglévő felszín alatti köművek védelme, amit csak tapasztalt és precíz szakemberek képesek megoldani.


Leggyakrabban szintezőlézerrel ellátott JCB és YANMAR földmunkagépekkel végezzük ezen feladatokat.

ÉPÜLETBONTÁS

Vállaljuk épületek szakszerű bontását és az ezzel járó gépi földmunkát és törmelék elszállítását is.
Az épületbontás kiemelten balesetveszélyes, ezért komoly szakértelmet igénylő munkafolyamat. Munkatársaink több évtizedes tapasztalata biztosíték a szakszerű munkavégzésre.

PINCETÖMB KIEMELÉS, MEDENCEALAP KIEMELÉS

A pincetömbök és medence alapok kiásását több géptípussal végezzük el. A pincetömbökből kitermelt föld, sitt, és törmelék újrahasznosítását, illetve elszállítását is vállaljuk a legközelebbi hivatalos lerakóhelyre.

TEREPRENDEZÉS, KERTÉPÍTÉS, TERÜLET ELŐKÉSZÍTÉS

Vállajuk az építkezés előtt, alatt és az azutáni tereprendezést, és terület megtisztítását, medencék, kerti tavak kiásását, és az ebből származó föld, sitt elszállítását, illetve jó minőségű termőföld beszerzését.
A terepviszonyoknak megfelelően előzetes bejárás alapján választjuk ki azokat a gépet, amelyik az adott munkafolyamatra a legmegfelelőbb, és a megrendelő szempontjából a leggyorsabb és leggazdaságosabb. Vállajuk járdák térbetonok, törőfejjel történő felszedését, illetve járdakészítés, térkövezés alapjának előkészítését, és az alapba szükséges megfelelő kövek, illetve, murva beszerzését és szállítását.

Útépítés, karbantartás

Vállaljuk családiházak, közterületek, önkormányzatok szilárd, kövezett burkolatainak kialakítását, karbantartását.

A tükör kirepedéséből kikerülő anyagok szükség szerinti elszállításáról és a szükséges anyagok beszerzéséről mi gondoskodunk.

Ezen feladatokra különbözően osztályozott kőzúzalékokat használunk fel. A felhasználás során figyelembe vesszük a terület adottságait és a talaj teherbíróképességeit.

A speciális vagy nehezen elérhető és tervezhető esetektől sem riadunk meg, ugyanis gépeink szintező detektorokkal vannak felszerelve ezen munkálatok során. 

SZÁLLÍTÁS

Vállaljuk 1-24 m³ kapacitású teherautókkal töltőanyagok szállítását, illetve a földmunka által kitermelt anyagok szakszerű elszállítását is.

Illegális hulladék lerakók és átvevő telepek inert hulladékának (beton, tégla, cserép, aszfalt stb) feldolgozása, újrahasznosítása.

Röpítő és pofás törővel, valamint osztályozóval való újrahasznosítás.
Röpítő és pofás törővel való újrahasznosítás a megrendelő telephelyén vagy a bontási területen.

Előkészítés kombinált és lánctalpas rakodógéppel. Ehhez tartozó adaptereink:

  • verőfej
  • betonmorzsoló olló
  • vasvágó olló

Rakodás homlokrakodóval.
Vasas anyag előkészítése hidraulikus ollóval, vagy más technológiával.
3 frakciós osztályozás (szemcseméret a megrendelő igénye szerint).
A késztermék értékesítése: darált beton, darált aszfalt, bontási törmelék, bányatermékek.

Kérjen ajánlatot!